نوشته شده توسط : مهدی فیضی

مديريت قدرتمند شبکه با Linksys WRT610N

استاندارد 802,11g کم کم در حال جايگزيني با استاندارد 802,11n است. امروزه تمام توليدکنندگان بزرگ تجهيزات بي سيم محصولات زيادي را سازگار با استاندارد 802,11n روانه بازار کرده اند. همانطور که قبلاً در مقالات همين صفحه اشاره کرده بوديم استاندارد 802,11n نسبت به 802,11g از مزايايي مانند سرعت 6 برابر (تا 300 Mbps) و پوشش چهار برابر برخوردار است. ارتباطات بي سيم برقرار شده تحت اين استاندارد مي توانند روي هر دو فرکانس 5Ghz و 2,4Ghz دستگاه هاي بي سيم را به هم متصل کنند. اين Access Point Routerهاي سازگار با اين استاندارد بيشتر از فرکانس 2,4Ghz براي برقراري ارتباط استفاده مي کنند که دستگاه هاي سازگار با استانداردهاي قديمي تر 802,11b و 802,11g هم بتوانند با آنها کار کنند. اما هم اکنون در بازار APRهايي عرضه شده اند که علاوه بر فرکانس 2,4Ghz از فرکانس 5Ghz هم پشتيباني مي کنند. اين امر موجب مي شود که اين مدل ها علاوه بر پشتيباني از استانداردهاي 802,11b و 802,11g از استاندارد 802,11a هم پشتيباني نمايند. در شماره گذشته يکي از اين مدل ها را از شرکت PROXIM به شما معرفي کرديم. در اين شماره قصد داريم به سراغ يکي از اين APR ها ساخت شرکت صاحب نام Linksys برويم.





:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

Crazy Talk يک نرم افزار سه بعدي

اينگونه و با اين سرعت ديوانه وار رشد فناوري الکترونيکي آن هم در زمينه سرگرمي به درستي نمي توان گفت در آينده شاهد کنار گذاشتن و فراموشي چه چيزهايي مي توان بود. ولي هر چيزي که باشد مطمئناً در زمينه سرگرمي هاي جمعي اين بار هنر آن هم در بخش سينما و بازيگري دستخوش تغييرات بنياديني مي شود. در پيامدهاي رکود، بازار جهاني دنيا را به سمتي پيش مي برد که صرفه جويي در منابع مالي را در اولويت پروژه هاي خود قرار دهد از اين رو سينما هم از اين قاعده مستثنا نيست، هزينه برترين عنصر در سينما، بازيگران (سوپراستار تا سياه لشگر) و هزينه هاي جانبي را مربوط به اين گروه مي توان دانست. در اينجا فناوري به کمک مي آيد. فکرش را هم کسي نمي کند که اين فناوري چطور و چگونه مي تواند تمامي احساسات يک بازيگر را در تمام حالات و شرايط جوي انجام دهد. مي خواهم يک نرم افزار Crazy Talk به شما يادآوري کنم. نرم افزاري ساده و کم حجم که براي مقاصد شخصي و خانگي طراحي شده است. کافيست شما





:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

اينترنت در مسير سه بعدي شدن

بعد از سينماي سه بعدي، تلويزيون سه بعدي، روزنامه هاي سه بعدي و ساير رسانه هاي سه بعدي حال نوبت اينترنت رسيده تا سه بعدي شدن را تجربه کند و وارد مرحله ي جديدي از حيات خود شود. گستردگي سرويس ها، پروتکل ها و کاربردهاي اينترنت مانع از آن مي شود که بتوان از سه بعدي شدن يکپارچه اينترنت سخن گفت. اما تحول سه بعدي شدن در سال هاي اخير به طور محدود در برخي لايه هاي فضاي مجازي اتفاق افتاده و بنابر پيش بيني کارشناسان تحولات گسترده تري نيز در راه است.


اينترنت سه بعدي تا پنج سال آينده
اظهارات شون کوهل يکي از کارشناسان فناوري شرکت اينتل در ماه گذشته موضوع اينترنت سه بعدي را به شکل جدي در رسانه ها مطرح کرد. کوهل پيش بيني کرد که اينترنت در پنج تا 10 سال آينده سه بعدي خواهد شد و شکلي متفاوت با امروز خواهد داشت. او پروژه هاي مربوط به تکنولوژي هاي سه بعدي سازي اينترنت را هيجان انگيزترين پروژه هاي در دست اقدام شرکت اينتل مي داند. از نگاه کوهل اينترنت هيچ گاه به طور کامل سه بعدي نخواهد شد، اما محيط هاي سه بعدي به شکل وسيع در فضاي مجازي گسترش خواهند يافت. در ادامه اظهارات کارشناس شرکت اينتل، دن اولدز ديگر تحليل گر تکنولوژي نيز درباره اينترنت سه بعدي پيش بيني هايي را مطرح کرد. از نگاه او امکان بازنمايي فوق واقعي از افراد و مکان ها، نتيجه ي سه بعدي شدن اينترنت است. اولدز بر اثرات سه بعدي شدن بر صنعت سرگرمي اشاره مي کند و آن را انقلابي در حوزه سرگرمي مي داند و مي گويد اگر امکان بازسازي سه بعدي يک رويداد ورزشي مانند بازي فوتبال در محيط اينترنت فراهم شود، کاربر خود را در استاديوم تصور مي کند و نياز به حضور فيزيکي کم تر احساس مي شود.


:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

عينک هاي سه بعدي NVIDIA

بي شک کسي نمي توانند منکر تسلط شرکت NVIDIA بر دنياي پردازش تصوير شود و حالا در سال 2010 و همگام با موج سه بعدي هاي امسال، اين غول دنياي سخت افزار رايانه نيز براي شيفتگان بازي هاي رايانه اي محصول تازه اي دارد.


3D vision يا تصوير سه بعدي، فناوري اختصاصي شرکت NVIDIA است که به شما اجازه مي دهد تصوير سه بعدي را با کيفيت بالايي در کامپيوتر شخصي خود، تجربه کنيد. با گسترش استفاده از فناوري تصوير سه بعدي در بازي هاي رايانه اي، اين شرکت تصميم به گسترش اين تکنولوژي گرفت و آن را وارد دنياي عکسبرداري و فيلمبرداري ديجيتال نمود.
شرکت NVIDIA پرچمدار انقلاب 3D بوده است و همواره گسترش فضاي سه بعدي را به عنوان هدفي بزرگ دنبال کرده است. در پي تحقيق اين هدف، شرکت دست به طراحي دو نمونه عينک زد که با استفاده از آنها يک کاربر معمولي مي تواند با صرف هزينه اي کمتر، اين تکنولوژي را با کيفيت بالا تجربه کند. NVIDIA 3D vision و NVIDIA 3D vision discover دو نمونه عينک مي باشند که هر يک داراي محاسن و معايبي است.

 عينک هاي سه بعدي NVIDIA



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

چگونه سه بعدي مي بينيم؟

3D مخفف کلمه 3Dimensial به معناي يک شي سه بعدي است. چيزي که عرض ارتفاع و طول (عمق) داشته باشد. محيط فيزيکي اطراف ما، يک محيط سه بعدي است. در واقع ما هر روز در يک محيط سه بعدي در حرکت هستيم. اما مغز انسان چطور قادر به درک محيط سه بعدي اطراف خود مي باشد؟ همان طور که مي دانيم چشم هاي هر انسان در حدود 5.6 سانتيمتر از يکديگر فاصله دارند، بنابراين به محيط اطراف از دو زاويه افق کمي متفاوت نگاه مي کنند. همان طور که ما به اطراف نگاه مي کنيم، شبکيه هر چشم تصويري دو بعدي از محيط اطراف ضبط و براي مغز ارسال مي کند. مغز اين دو تصوير دو بعدي را طي فرآيندي ادغام و محيط اطراف را به شکل سه بعدي درک مي کند. بنابراين انسان داراي قابليت تشخيص عمق (depth perception) مي شود. قابليتي که به ما اجازه مي دهد اجسام دور را از اجسام نزديک تشخيص دهيم و به راحتي درباره فواصل اشيا قضاوت کنيم. انسان به دليل داشتن قابليت دوربين دو چشمي (binocular vision)، محيط اطراف خود را سه بعدي مي بيند. اما جالب است بدانيد که افراد monocular vision، يعني کساني که تنها از ناحيه يک چشم بينا هستند نيز مي توانند محيط اطراف را به شکل سه بعدي درک کنند!





:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

در محاصره سه بعدي ها


آماده! عينک ها به روي چشم! تلويزيون سه بعدي و پخش بلو-ري در همين نزديکي ها هستند. اين روزها مردم در سراسر دنيا گروه گروه به تماشاي فيلم آواتار مي روند. من هم تصميم گرفتم اين فيلم را در سينماي سه بعدي شهرمان ببينم. چند روزي تا برپايي نمايشگاه لوازم الکترونيک مانده بود؛ بنابراين فرصت کافي داشتم. بيرون از سالن نمايش حداقل در يک مورد با اکثريت اشتراک نظر داشتم: درگيرکننده ترين فيلمي بود که تا آن روز ديده بودم. در سالن سينما وضوح و عمق تصاويري که روي پرده وسيع IMAX ديدم، احساس کاملاً تازه اي به من دست داد با اين که جلوه هاي بصري شايستگي هاي داستان فيلم را در حاشيه نگاه داشته بود، اما آواتار تاثيرگذارترين فيلم زندگي ام بود. دوباره به ياد گفته هاي جيمز کامرون مي افتم، فکر کنم فناوري سه بعدي در نيمه راه تسخير اذهان عمومي است.


:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

آشنايي با طرز کار کامپايلرها

شايد کامپيوترها به اندازه کافي باهوش باشند تا ربات هاي انسان نما را کنترل کنند، احساسات انسان را تشخيص دهند و حتي به فهم و تقليد سخنان او بپردازند اما آنها هنوز هم تا راهيابي به پيچيدگي هاي دنياي ذهني انسان، راه پرپيچ و خمي در پيش دارند. مضاف بر اين، حتي اگر پردازنده هايي پر قدرت و پيشرفته به وجود بيايند باز هم احتمال شبيه سازي بيولوژي انساني، کاري ناشدني است. در اين ميان تعداد ماشين ها و انسان هايي که براي برنامه ريزي و دادن دستور العمل به ربات ها نيازمند زبان متفاوتي هستند، روز به روز افزايش مي يابد. کامپايلرها يا همان هم گردان ها در مبحث برنامه نويسي براي کامپيوتر نقش بسيار مهمي دارند.


اگر چه نحوه صحبت و تفکر کامپيوتر و انسان کاملاً از يکديگر متفاوت است، اما پردازنده يک کامپيوتر به منظور تطابق کامل با نرم افزاري که قرار است توسط آن راه اندازي شود، نيازمند قرار گرفتن در يک مسير مشخص و قابل پيش بيني است. در واقع هر يک از اجزاي پردازنده بايد مجموعه دستورالعمل هاي يکساني را درک کرده و به دستور العمل مشابه آن نيز همواره پاسخ يکساني داشته باشند. اطمينان از درستي همواره چنين عملکردي، مستلزم اين است که پردازنده ها از يک ساختار استاندارد و پذيرفته شده برخوردار باشند. در کامپيوترهاي PC، اپل و مکينتاش که از اواخر سال 2006 وارد بازار شده اند، اين پردازنده با نام x86 شناخته مي شوند. ساختار x86 پيشرفته کنوني، در واقع از ساختار 16 بيتي استفاده شده در پردازنده 8086 اينتل در سال 1978 نسخه برداري شده که بسط بيشتري يافته است. اگر ساختار يک کامپيوتر حاوي مشخصه هاي سطح پاييني باشد، جهت کارکرد بخش هاي متفاوت سيستم که ترتيب قرار گيري و عملکرد آنها از لحاظ فيزيکي مرتب شده است، نيازمند مشخصه هاي سطح بالاتري است که به ساختار مجموعه دستور العمل (ISA) معروف است و فرمان هاي (opcodes) را که براي عملکرد سيستم ايجاد شده اند، تعريف مي کند. با استفاده از اين مجموعه فرمان ها و برنامه هايي که بر اساس آنها و عموماً به زبان ماشين نوشته شده است، دادن دستورالعمل مستقيم به کامپيوتر امکان پذير مي گردد.


:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

چک الکترونيک چيست؟

حميد دوست محمديان- هيچکس مطمئن نيست که اولين چک چه زماني نوشته، يا بر روي چوب يا سنگ حک شده است. بعضي کارشناسان بر اين عقيده اند که ممکن است رومي ها در حدود 352 سال قبل از ميلاد چک را ابداع کرده باشند. حتي اگر اين مطلب صحيح باشد ظاهراً اين ايده ها در آن زمان چندان جايگاه کاربردي نداشته اند. بانک ها يا موسسات مشابه آن در بين النهرين، يونان و روم باستان وجود داشته اند و احتمالاً سپرده ها را از يک حساب به ديگر حساب ها انتقال مي داده اند. اما هيچ مدرک مستندي از آن انتقال ها باقي نمانده است. آخرين مدرک از سپرده گذاري ها در قالب چيزي به نام چک ايتالياي قرون وسطي و کاتالونيا مربوط مي شود. در اين نواحي بانک هاي قديم سپرده گذاران را مقيد مي کردند قبل از آن که بانک سپرده شان را مصادره کند و يا آن را به حساب مشتري ديگري انتقال دهد، شخصاً به بانک مراجعه کنند. استفاده عملي از ابزارهاي نوشتاري براي نيل به چنين مقاصدي به تدريج شکل گرفت. گفته مي شود که چک در ايالات متحده، حدود سال 1681 براي اولين بار استفاده شد. وقتي بازرگانان در بوستون زمين خود را در يک سرمايه گذاري گرو مي گذاشتند، دريافتند که مي توان به جاي اين کار چک نوشت. اولين چک چاپي مربوط به سال 1763 است که از بانک داري بريتانيايي لورنس چايلدز (Lawrence Childs) به جاي مانده است. اگر چه امروزه چک در سطح وسيعي قابليت دارد، اما بانک داري مشکلات بزرگي را در خصوص آن مشاهده مي نمايد که هم چنان وجود دارد: به راستي چگونه مي توان اين قطعه کاغذ را به گونه اي جريان داد تا بتوان در بانک هاي ديگر آن را وصول کرد. در چک هاي رسيده مي فرستاد. اما اين امر، رفت و آمدهاي زياد و بعضاً سرقت پول ها در نتيجه ناامني را موجب مي شد. راه حل اين مشکل در قرن هفدهم هم زمان با پيدايش علم بانک داري در بريتانيا پيدا شد. داستان از اين قرار بود که يکي از پيک هاي بانک لندن در يک يا چند نقطه مستقر مي شد و پيک هاي ساير بانک ها را مي پذيرفت. آن ها مي توانستند در اين مکان مذاکره کنند و تمام چک هاي صادر شده از ساير بانک ها را قابل پرداخت نموده، تصميم به معاوضه آن ها بگيرند يا اين که جريان آن ها را در جهت ديگري قرار دهند. اين سيستم را اصطلاحاً سيستم Clearinghouse مي گويند. پيوستن به اين شبکه کاغذي بانک ها که در آن معاوضه چک با يکديگر صورت مي گيرد هم چنان کاربرد دارد.





:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1390 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

عاملهای هوشمند در تجارت الکترونیک

● چکیده


 

به دلیل ورود تجارت به بازارهای مجتمع و یکپارچه که از کانال های ارتباطی بدون سیم و وسیله های ارتباطی قابل حمل از جمله تلفن های موبایل استفاده می کنند، محیط تجارت الکترونیک هر روز در حال پیچیدگی و پویایی بیشتر است. ایده های نو و بدیع تجارت الکترونیک پویای امروز می تواند روشها و مدلهای کارا و مفیدی در معاملات تجاری، مخصوصا در مرحله شناسایی نیاز، تبلیغات، شناسایی محصول و عرضه کننده آن، انجام مذاکره و توافق، ارایه دهد. یکی از راه حلهای تجارت الکترونیک، به کارگیری عاملهای نرم افزاری با قابلیت یادگیری و تصمیم گیری هوشمندانه است، که می توانند در خرید و فروش، ارایه پیشنهاد در مناقصه ها و حراجها، مذاکره و عقد قرارداد به کار گرفته شوند. عاملهای نرم افزاری هوشمند، واسطه هایی هستند که آرزوی بشر را برای انجام خودکار بسیاری از فعالیتها در تجارت محقق نموده اند. عاملها برای انجام خودکار کارهای وقت گیر و تکراری کاربران، جستجوها، توصیه ها و همچنین بازیابی و مدیریت اطلاعات کسب شده برای فرایند خرید و فروش به کار گرفته می شوند و همچنین در توسعه و گذار مراحل گوناگون فرایند رفتار خرید مشتری، از روش سنتی به روشهای سازگار با تجارت مدرن الکترونیک بسیار موثر بوده اند. در این مقاله سعی بر تعریف عاملهای هوشمند و کیفیت فعالیت آنها در زمینه تجارت الکترونیک است. همچنین با تمرکز بر تجارت الکترونیک در انواع فروشگاههای اینترنتی، حراجهای برخط و تجارت b2b حضور عاملهای نرم افزاری هوشمند در هر کدام از این فرایندها تشریح می شود .


● مقدمه
 

تجارت الکترونیک از جمله فرایندهای جامعه اطلاعاتی دنیای امروز است که در سالهای اخیر با حضور اینترنت بسیار توسعه یافته است. تجارت الکترونیک، شامل به اشتراک گذاشتن اطلاعات کسب وکار، برقراری ارتباطات تجاری و هدایت معاملات تجاری به وسیله شبکه های ارتباطی است. تجارت الکترونیک شامل طیف گسترده ای از فعالیتها و تخصصها از جمله امنیت در معاملات، اعتماد و اعتبار در معاملات، قانون گذاری، مکانیزم پرداخت، چگونگی تبلیغات، کاتالوگ های الکترونیک، حضور واسطه ها، عملکرد فروشگاههای چندرسانه ای و ... است.


تجارت الکترونیک عبارت است از تعامل سیستم های ارتباطی، سیستم های مدیریت داده ها و امنیت که به واسطه آنها امکان مبادله اطلاعات تجاری در رابطه با فروش محصولات و یا خدمات میسر می شود. البته در این تعاملات، حمایت و حفظ اسرار مصرف کنندگان و همچنین محافظت از داده ها و اطلاعات شخصی در تجارت الکترونیک، ایجاد قوانین روشن تجاری به منظور ایجاد یک بازار الکترونیک معتبر و در نهایت تدوین قوانین بسیار با اهمیت است.


در تجارت الکترونیک سه بعد اصلی تجارت، که شامل محصول یا خدمات مورد مبادله، فرآیند فروش، تحویل و خدمات پس از فروش است، می توانند از حالت فیزیکی و کاملا ملموس تا حالت الکترونیک و نرم افزاری و یا اصطلاحاً مجازی تغییر کنند. ترکیبات گوناگون از حالتهای فیزیکی و الکترونیک ابعاد تجارت، تعیین کننده سطوح تجارت الکترونیک بوده و در صورتی که هر سه بعد حالت الکترونیک داشته باشند، بالاترین سطح در تجارت الکترونیک شکل می گیرد. این در حالی است که در تجارت سنتی هر سه عامل، فیزیکی و کاملا قابل لمس هستند و در نتیجه تجارت الکترونیک می تواند در تمام یا بخشی از مراحل چرخه تجاری به کار گرفته شود. چرخه تجاری از جستجوی کالاها و خدمات متناسب با نیازها، جستجوی عرضه کننده و انجام مذاکره، سفارش، حمل و پرداخت بها، فعالیتها و خدمات پس از فروش مثل گارانتی تشکیل شده است.


از جمله دستاوردهای تجارت الکترونیک؛ حضور عرضه کنندگان در یک بازار جهانی قابل رویت برای کلیه خریداران است که مزایای فراوانی دارد، ولی از سوی دیگر امکان مقایسه با سایر رقبا را نیز برای تقاضاکننده به وجود می آورد و عرضه کننده را از انحصار خارج می کند. دستاورد دیگر، انجام مذاکرات هوشمند در محیط اینترنت است که به وسیله آن عرضه کنندگان می توانند قیمتهای متفاوتی برای شرایط گوناگون ارایه دهند و محصولاتی که دارای سود کمتر یا بدون سود بوده اند، با این نوع مذاکره ممکن است با قیمت مناسب معامله شوند و بفروش برسند. با این مقدمه به نظر می رسد که شرکتها و عرضه کنندگان در صورت داشتن شرایط لازم برای بهره گیری از دستاوردهای تجارت الکترونیک مزایای زیادی کسب خواهند کرد. از جمله این مزایا می-توان موارد زیر را نام برد:


▪ دستیابی به یک بازار فروش 24 ساعته در سطح جهان


▪ فروش سریع تر به علت وجود امکانات مکانیزه فروش و انجام معامله


▪ هزینه کمتر فروش به علت اتوماسیون فرایند آن در اینترنت


▪ هزینه پرسنل فروش کمتر به علت اتوماسیون فرایند آن در اینترنت


▪ امکان تماس مستقیم و بدون واسطه با مشتریان


▪ امکان جلب بیشتر رضایت مشتریان


▪ حجم فروش و سودآوری بیشتر (افزایش فروش تا سال 2002 ، 10 تا 20 درصد و کاهش هزینه ها تا 45 درصد (احمدی، 1381 )


به دلیل وابستگی زیاد تجارت الکترونیک به تعامل مستقیم با مشتری، مسیله برقراری خدمات مناسب برای مشتری یکی از مهم ترین مسایلی است که شرکتها و عرضه کنندگان باید در نظر گیرند که از جمله این مسایل می توان فعالیت های مرتبط با توصیه محصولات و تبلیغات برخط را نام برد. تجارت الکترونیک علاوه بر سودمندی برای فروشندگان برای مشتریان نیز سودمند است. مشتری می تواند با صرف کوشش کمتر برای پیداکردن محصول و خدمت، با پایین ترین قیمت و اجناس به روز و جدید، سود بیشتری از تجارت الکترونیک ببرد. فایده دیگر این است که مغازه های روی اینترنت 24 ساعته باز هستند و 7 روز هفته به مشتریان خدمات تجاری ارایه می دهند.


شناسایی نیازهای مشتریان، شناسایی نیازهای بازار و بهره گیری از بازاریابی و بازارسنجی علمی، از مواردی هستند که برای موفقیت در تجارت الکترونیک و بهره گیری از سودمندیهای آن، ضروری بوده و نقش بسزایی در کسب منافع بیشتر توسط مشتریان و جلب رضایت بیشتر آنان داراست. به جهت تحقق شناسایی نیازهای مشتریان و بازار و در نتیجه پیش بینی تکنولوژی و برنامه ریزی های مورد نیاز، بایستی ساختار و جنبه های تجارت الکترونیک و ارایه دهندگان خدمات و ملزومات آن، به طور گسترده ای شناسایی شوند. برنامه ریزی صحیح این فعالیتها همه در ایجاد سود بیشتر برای بازرگانان موثرند. همچنین به کارگیری عاملهای هوشمند نرم افزاری در تجارت الکترونیک، می تواند پاسخگوی بسیاری از این نیازها بوده و علاوه بر خودکارساختن فرایندهای مختلف، تحلیل و بررسی داده های مشتریان و در نتیجه فرایند فروش یک به یک کالا را محقق کند.





:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات (1)
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

در مورد مينی ‌لپ‌تاپ‌ها اشتباه نكنيد

مينیلپتاپها به رغم اينكه در برخی مدلها دارای قابليتهای فنی بالايی هستند و قيمت بالايی نيز دارند همچنان از جانب برخی از كاربران رايانه كالاهای نه چندان با قابليتی به شمار میآيند كه برای انجام امور مربوطه، آنها چندان قابل اطمينان نيستند.


فعالان بازار معتقدند برخی از كاربران در كنار لپتاپ خود این كالا را نیز برای كودكان خود خریداری میكنند و این نشاندهنده این است كه هنوز این كالا را به رسمیت نمیشناسند.در این رابطه گفتوگویی با مسعود ریاضی، یكی از فعالان بازار رایانه داشتیم كه میخوانید:


شنیده میشود مینیلپتاپها با وجودی كه فروش بالایی دارند، اما هنوز نزد کاربران مورد اعتماد واقع نشدهاند این موضوع درست است؟
 

متاسفانه با وجودی كه این كالاها امتحان خود را در بازار پس دادهاند، ولی همچنان از سوی برخی از كاربران مورد اعتماد نیستند و دیده میشود اكثرا این كالا به عنوان یك ابزار دمدستی و برای كودكان مورد استفاده قرار میگیرد.


علت این امر چیست؟
 

به دلیل اینكه این كالا به پردازندههای ضعیف مجهز است و فاقد برخی از ابزارها مانند اپتیكال درایو است این تصور برای برخی از كاربران ایجاد شده كه این كالا مانند یك رایانه جیبی بیقابلیت است.


اما در حقیقت این كالا میتواند به خوبی از عهده انجام امور كاربران برآید و به دلیل حجم و وزن كمی كه دارد یك كالای كاملا كارآمد است.


به نظر شما قیمت پایین این كالا باعث به وجود آمدن این تصور نشده است؟
 

شاید یكی از دلایل این امر قیمت پایین این كالا باشد، اما به هر حال این كالا به دلیل اینكه به برخی از ابزارها مجهز نیست و پردازنده ضعیفی دارد قیمت كمی در مقایسه با سایر لپتاپها دارد و جالب اینجاست كه برخی حتی لپتاپهای سنگین وزن كه قابلیت فنی ضعیفی دارند را به این كالا ترجیح میدهند، ولی در نهایت این كالا در بازار راكد كنونی پر تقاضا است.


منبع:donya-e-eqtesad.com


:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات (0)