نوشته شده توسط : مهدی فیضی

مانور هيولاها در آشيانه کلاغ

آخرين ورژن بازي چرخ دنده جنگ به بازار آمده است؛ آخرين ايستگاه انسان ها در اين بازي يک کشتي هولناک و عجيب است


بازي هاي دنباله دار معمولاً آن طور که گيم بازها توقع دارند از آب درنمي آيند و آنها هميشه يک ضعف اساسي در آن پيدا مي کنند و منتقدها هم دنبالش را مي گيرند تا نقطه ضعف هاي بازي را بيشتر مطرح کنند. وقتي نسخه دوم يک بازي در روز هاي اوليه خود به فروش ميليوني دست پيدا مي کند، يعني حرفي براي گفتن دارد. سري بازي هاي «چرخ دنده جنگ» پر از نو آوري هستند. سازندگان اين بازي در سري اول، جايگزين در پناه سنگرها براي زنده ماندن را خلق کردند و در سري دوم اين فرصت هيجان انگيز را به بازيکنان و طرفداران گيم هاي اکشن و ترسناک دادند تا وارد بدن يک کرم شوند و در آن قالب به ايفاي نقش بپردازند. سومين نسخه چرخ دنده هاي جنگ که به تازگي وارد بازار شده است، درباره نابودي و از بين رفتن انسان هاست. داستان اين نسخه از بازي درباره کشتي عجيب و غريبي به اسم آشيانه کلاغ است. اين کشتي که هيأت زشت و ترسناکي دارد آخرين ايستگاهي است که انسان ها مي توانند در آنجا پناه بگيرند و خودشان را از دست موجودات بي شاخ و دمي به اسم لوکاس ها نجات بدهند.


:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

کامپیوتر مردانه نیست

● «سخت افزار؟!.. .


 

دختر و مهندسی سخت افزار؟!.. .. برو تایپ یاد بگیر، گرافیک کامپیوتری یا حسابداری. این چیزها به دردت میخورد... حالا اگر هم میخواهی مهندس بشوی حداقل مهندس نرمافزار بشو. یک چیزی بخوان که مناسب دخترها باشد...»


این حرفها را پدر نرگس سال گذشته موقع انتخاب رشته دانشگاه گفته بود. نرگس میگوید: «پدرم نمیتوانست قبول کند من رشته سخت افزار بخوانم، فکر میکرد چون کلمه سخت در اسم آن وجود دارد پس حتما سخت و خشن است و مناسب پسرهاست.»


به نظر میرسد شمار کسانی که مثل پدر نرگس فکر میکنند کم نباشد. آمارهای جهانی حکایت از استفاده بیشتر مردان از کامپیوتر و امکانات فضای مجازی دارد. نتایج تحقیقی در سال ۲۰۰۲ نشان میدهد ۳۸ درصد از کاربران اینترنت در آمریکای لاتین زنان هستند، در حالی که در اتحادیه اروپا این رقم ۲۵ درصد، در روسیه ۱۹ درصد، در ژاپن ۱۸ درصد و در خاورمیانه فقط ۴ درصد است. گفته میشود علت این امر، عدم آموزش، فقر و دسترسی نامناسب زنان به تکنولوژی است. در نتیجه در کل جهان زنان کمتر از کامپیوتر استفاده می کنند.


● تکنولوژی نوین، دیدگاه سنتی
 

مهروش ذاکری کارشناس ارشد ارتباطات دراین باره میگوید :«شکاف دیجیتال یا به عبارت سادهتر نابرابری در استفاده از کامپیوتر سه بعد اقتصادی، آموزشی و زبانی و جنسیتی دارد و بالاترین میزان شکاف در رابطه با جنسیت دیده میشود. زیرا ابعاد اقتصادی و آموزشی در رابطه با جنسیت تشدید میشوند. یعنی زنان هم از لحاظ اقتصادی و آموزشی محرومترند و هم باید با نابرابریهایی که به واسطه زن بودن به آنان تحمیل میشود مقابله کنند.»


بنابراین در کنار نبود منابع اقتصادی و آموزشی، هنجارهای اجتماعی و فرهنگی نیز نقش مهمی در عدم دسترسی زنان به تکنولوژیهای ارتباطی بویژه کامپیوتر و اینترنت دارد.


هرجا که صحبت از کمبود امکانات به میان میآید زنان اولین گروهی هستند که از دسترسی محروم میشوند و هرجا صحبت از آموزش میشود مردان اولین گروهی هستند که در اولویت قرار میگیرند.


از سوی دیگر نگاهی به آگهی های استخدام نشان میدهد در حوزه آی.تی به طور معمول از مردان برای خدمات سخت افزاری، طراحی صفحات وب، نصب و راه اندازی سیستم و شبکه و از زنان برای تایپ، کارهای گرافیکی و اپراتوری دعوت به کار میشود. بنابراین دیدگاه های سنتی در مورد مردان و زنان دررابطه با تکنولوژی های جدید هم بازتولید می شود.





:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

تغيير نسل گوش هاي همراه

کارشناسان وطراحان شرکت اپل با کمک گرفتن از چند طراح زبده شرکت فيليپس، نسل جديدي ازگوشي هاي همراه را براي پايان سال 2010 طراحي کرده اند با نام G4 که با برطرف کردن تمام معايب فعلي Iphone به بازار عرضه خواهد شد.مديران اپل و فيليپس، G4 را براي تغيير نسل گوشي هاي همراه جهان يک الگوي مناسب مي دانند که مي تواند تحرکي بزرگ در بازار اين کالاي پرطرفدارايجاد کند.


1. آيفون G4 داراي بدنه Touch - sensitive خواهد بود. خيلي ها عقيده دارند که اپل مي خواهد تکنولوژي magic mouse خودش را به آيفون G4 انتقال دهد تا به کمک Touch - sensitive بتوان در بازي ها کنترل بيشتري داشت وبدون اين که انگشت تماس با صفحه گوشي داشته باشد، G4 عمليات مختلف را اجرا کند.
2. ازآنجايي که شرکت گوگل هم وارد بازار گوشي هاي همراه شده و مي تواند رقيبي سرسخت براي اپل محسوب شود، G4 به جاي لينک کردن موتور جستجوي خود روي نام گوگل، Bing را جايگزين آن کرده که اين هم مي تواند سر و صداي زيادي به پا کند.
3. آيفون G4 داراي آنتن RFID خواهد بود. با کمک اين آنتن شما مي توانيد هر چيزي را که دلخواه تان هست اسکن کنيد؛ از گربه خانگي تا پکيج هاي مختلف. همچنين RFID کمک مي کند تا شما پرداخت آنلاين داشته باشيد و ديگر نيازي به کارت هاي اعتباري و عابر بانک نيست وبراي آنلاين شدن فقط کافيست اثرانگشت خود را روي صفحه G4 تعريف کنيد وهر بار انگشت خود را بر ورود به حساب هاي تان روي صفحه گوشي تان بگذاريد. شرکت فيليپس بيشترين همکاري را براي نصب آنتن هاي RFID بااپل داشته است.

4. بمب حافظه در آيفون هاي بعدي تعبيه مي شود. صحبت از نصب چيپست هاي 64 گيگابايتي است! اين حافظه براي يک کاربر گوشيG4 يک سورپرايز اساسي خواهد بود.
5. نمايشگر OLED که اين هم با کمک طراحان فيليپس و آيفون توليد شده، تصويري فوق شفاف وزنده به مشتري مي دهد که کارشناسان اپل آن را غيرقابل توصيف ارزيابي کرده اند.
6. باتري هاي G4 کوچک تر خواهند شد وعمر آنها سه تا شش برابر بيشتر مي شود. اين درحاليست که G4 داراي باتري قابل تعويض خواهد بود.
7. دوربين قوي و فلاش فوق العاده LEDاز ديگر قابليت هاي 4G است که حداقل يک دوربين 5 مگاپيکسلي اين گوشي را پشتيباني مي کند. جالب اينجاست که اپل سفارش ساخت فلاش هاي LED خود را به شرکت فيليپس سپرده تا اين شرکت با سابقه، فلاشي با استانداردهاي حرفه اي عکاسي روز دنيا براي آيفون G4 بسازد. اپل اعلام کرده با وجود اين فلاش ها و دوربين هاي حرفه اي، عکاسان مي تواند با عکس هايي که با G4 مي گيرند، حتي در مسابقات حرفه اي عکاسي شرکت کنند.

منبع:نشريه راه موفقيت، شماره 24


:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

روح مک در کالبد اینتل

● از 68K تا x86


 

ایده اجرای سیستم عامل مک برروی پردازنده های اینتل، برای اولین بار در سال 1985 و از سوی یکی از مدیران وقت اپل مطرح شد. با این حال این ایده تا شش سال بعد و پس از عدم موفقیت سیستم عامل آن زمان اپل، یعنی system7 در بازار به واسطه گسترش windows3.0 ، در دستور کار قرار نگرفت. در همین زمان ناول نیز در تلاش بود تا با خلق یک رابط بصری مشابه مک برای سیستم عامل DR-DoS خود و نصب آن برروی پی سی های مبتنی بر اینتل، جایگزینی را برای ویندوز دست و پا کند. اما ترس از شکایت اپل مانع انجام این کار می شد. یک سال بعد، یکی از روِسای ناول با جمعی از مدیران نرم افزاری اپل دیدارکرد و آن ها را از تصمیم این شرکت مطلع ساخت. در نهایت دو شرکت تصمیم گرفتند با انجام پروژه های مشترک، این تصمیم را عملی سازند. این پروژه Star Trek نامیده شد. جالب آن که اینتل نیز در آن زمان برای رهایی از وابستگی به مایکروسافت، وعده همکاری با این پروژه را داده بود. پس از ماه ها تلاش و در مراحل پایانی تکمیل پروژه موانعی برسر راه دو شرکت قرار گرفت؛ یکی از مدیران پروژه به استخدام مایکروسافت درآمد و تغییرات مدیریتی و بروز مشکلات مالی در اپل و ... نهایتاً باعث توقف پروژه در سال 1993 شد.


تقریباً همزمان با شروع Star Trek ، اپل همکاری دیگری را با IBM و موتورولا آغاز کرده بود. IBM قصد داشت پردازنده های خانواده Power خود را به حوزه های دیگری غیر از سرورها و مین فریم ها گسترش دهد. موتورولا نیز به دنبال پردازنده های رده بالایی از خانواده RISC بود تا بتواند در بازار ایستگاه های کاری مبتنی بر RISC رقابت کند. اپل نیز برای رایانه های شخصی خود نیازمند جایگزینی قدرتمند برای پردازنده های سری 68K موتورولا بود که علاوه بر کارایی بالاتر، با آن ها سازگاری نیز داشته باشد. به این ترتیب اتحاد تاریخی AIM متشکل از این سه شرکت متولد شد و به دنبال آن خانواده جدیدی از معماری Power تحت عنوان Power PC به وجود آمد. اپل در سال 1994 از 68K به این پردازنده ها مهاجرت کرد.


پس از توقف Star Trek و مهاجرت اپل به پردازنده های Power PC تلاش های دیگری در خارج از اپل برای اجرای Mac OS برروی پردازنده های اینتل صورت گرفت، اما این تلاش ها به واسطه عدم اعطای مجوز سیستم عامل از سوی اپل پس از مدتی متوقف شدند.


اپل در آن شرایط و به واسطه برتری هایی که از طریق معماری برتر PowerPC به دست آورده بود، بیش از آن که مایل به پشتیبانی از پردازنده های اینتل باشد، مصمم بود با کمک IBM و موتورولا، کنترل انحصاری بازار توسط مایکروسافت و اینتل را از دست آن ها خارج کند.


در سال 1996 پس از آن که اپل به واسطه برخوردن به مشکل در زمینه توسعه سیستم عامل، شرکت Next را خریداری کرد، بار دیگر احتمال عرضه سیستم عاملی مبتنی بر پردازنده های اینتل شنیده می شد. (Next شرکتی بود که استیوجابز پس از ترک اپل آن را تاسیس کرده بود.) چرا که سیستم عامل این شرکت Next Step (نیای Mac OS X) برروی چندین معماری مختلف از جمله x86 اجرا می شد. یک سال بعد بسیاری از مهندسانی که برروی Star Trek کار کرده بودند، مجدداً به شرکت دعوت شدند و به این ترتیب شایعه احیای پروژه بیش از پیش قوت گرفت.


طی سال های بعد و با قدرت گرفتن پردازنده های اینتل و پیشی گرفتن از PowerPC ، موضوع حرکت اپل به سوی اینتل به تناوب شنیده می شد؛ به خصوص پس از مهاجرت اپل از Mac OS9 به Mac OS X سازگار کردن سیستم عامل جدید با x86 یک تیر و دو نشان بود. اما این امر اتفاق نیفتاد. در آگوست سال 2002 پایگاه وب eweek در مورد پروژه ای محرمانه در آزمایشگاه های اپل به نام Marklar اطلاعاتی منتشر کرد. هدف این پروژه توسعه موازی نسخه ای از Mac OSX برای پردازنده های اینتل بود. اما یک سال بعد و پس از تصمیم اپل مبنی بر استفاده از پردازنده 970 G5) PowerPC) این پروژه ملغی یا اقدامی برای روز مبادا تلقی شد. جالب آن که در همین زمان،IBM در یادداشتی داخلی دشواری مهاجرت به اینتل را دلیل اصلی انتخاب 970 PowerPC از سوی اپل اعلام کرده بود. در اکتبر همان سال، جان اسکالی که پس از ترک جابز در اپل به قدرت رسیده بود، اعلام کرد که بزرگ ترین اشتباه وی، عدم استفاده از پردازنده های اینتل در اواخر دهه هشتاد میلادی بوده است.


در سال 2004 اپل به خاطر نارضایتی از پیشرفت پردازنده های 970 Power PC ، به طور آشکار ازIBM انتقاد کرد، اما در عین حال این پردازنده ها را کاملاً قوی و رقابتی توصیف کرد. در ماه مه سال 2005، وال استریت ژورنال بار دیگر ارتباط پنهانی اپل و اینتل را به موضوع داغ رسانه ها تبدیل کرد. خبری که یک ماه بعد و با تایید پایگاه وب CNet رنگ و بوی واقعی تری به خود گرفت. و سرانجام اپل در ماه ژوین و در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان WWDC، رسماً خبر مهاجرت به اینتل در سال 2006 را اعلام کرد.





:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

چرخه بلوغ دولت الکترونیک و نقش آن در رفاه شهروندان

مطالب مندرج در این مقاله حاوی چکیده ای از مطالعات گسترده نویسنده در این زمینه طی یک دوره زمانی طولانی مدت و برگرفته از نتایج حاصل از فعالیت های عملی او در این خصوص می باشد؛ از قبیل اشتغال مقطعی وی به عنوان نماینده کنسرسیوم مجری پروژه «تدوین برنامه جامع راهبردی فناوری اطلاعات ایران» (تکفای ۲). نظر به اینکه به منابع ذیقیمتی اشاره شده که دسترسی به اکثر آنها از طریق اینترنت امکان پذیر نیست، خواندن این مقاله به کلیه فعالان و دست اندرکاران کشور در حوزه «دولت الکترونیک» توصیه می شود.
پیش از شروع بحث در باب این مطلب، لازم است در ابتدا به این نکته اشاره شود که از مفهوم «دولت الکترونیک» اساسا به عنوان رویه ای برای ایجاد تغییر شکل و طراحی مجدد ساختار و فرآیندهای دولت با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات نام برده می شود. در حالی که بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان با گذر از مراحل اولیه و میانی مرتبط با بلوغ رویه مذکور، سعی می نمایند که به بسط دامنه و بهبود جوانب کاربردی و تعاملی این امر پرداخته و به خواسته های راهبردی و هدفمند خود در این خصوص جامه عمل بپوشانند، لکن طبق شواهد ظاهراً ما هنوز با موانع زیادی بر سر راه به حرکت درآوردن جدی چرخه توسعه این مهم دست به گریبانیم.




:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

روزگار عجيب قهرمان عجيب

تکرار خلاقيت هاي گذشته


 

گيم پلي شماره اول داراي خلاقيت و نوآوري هاي زيادي بود که با کنترل خاص Wii نيز همراه شده بود و توانسته بود تا تجربه اي متفاوت را براي بازيبازهايي که انتظار چنين عنوان را بر روي Wii نداشتند به ارمغان بياورد. از سوي ديگر Suda51 در ابتداي ساخت شماره اول روياهاي ديگري را نيز در سر داشت مانند اين که با حرکت کنترلر بازيباز بتوانند درست همان حرکت را بر روي دشمن هاي نگون بخت اجرا کند اما اين مسائل همانند تبليغاتي که بر روي Red Steel انجام شده بود همگي تنها در قالب يک ايده باقي ماندند و هيچ وقت جامع عمل بر آن ها پوشانده نشد. از سوي ديگر با معرفي Wii Motion Plus نظر افراد زيادي نسبت به قابليت هاي حرکتي کنترلر کنسول Wii عوض شد و اين انتظار مي رفت که ايده هاي اوليه ساخت چنين عناويني با وجود همچين وسيله اي عملي شوند. اما باز هم Suda51 تصميم گرفت که در نسخه نهايي NMH2 از قابليت هاي جديد Motion Plus استفاده نکند و کنترل بازي را مانند گذشته به صورت کلاسيک طراحي کند. حتي در ابتداي ساخت بازي شايعات متعددي وجود داشت که Motion Plus در NMH2 استفاده مي شود و حتي خود Suda51 گفته بود که قصد دارد در اين نسخه از اين وسيله براي بهبود مسائل مختلف در گيم پلي عنوان خود بهره ببرد اما بنا به دلايل مختلف وي در نهايت از استفاده از اين وسيله صرف نظر کرد.البته اندک استفاده هاي حرکتي موجود در نسخه اول به اين شماره نيز منتقل شده اند و بازيباز براي انجام کارهاي مختلفي از جمله شارژ شمشير خود و جواب دادن موبايل خود بايد از قابليت هاي کنترلر Wii استفاده کند.
يکي از مواردي که به عنوان بزرگترين پيشرفت گيم پلي شماره دوم اين سري به حساب مي آيد اضافه شدن beam Katana دوتايي است که به تراويس اين اجازه را مي دهد که در طول بازي از دو سلاح به طور همزمان استفاده کند و در ادامه صدمه بيشتري را نيز به دشمن هاي خود وارد کند. البته مدل هاي ديگر beam Katana نيز در بازي وجود دارند که اکثرا همان مدل هاي قديمي شماره اول هستند که در موارد خاصي Upgrade شدند.


:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

جنگ هنوز ادامه دارد

Saboteur از بازي هايي است که مي توانست در سبک جنگ جهاني تحولي به وجود آورد؛ اما به خاطر اشتباه هاي سازندگانش نتوانست به چنين مقامي دست يابد. ايده ترکيب يک بازي جنگ جهاني با يک بازي Open World و استفاده از المان هايي چون پارکور و... روي کاغذ بسيار جذاب به نظر مي رسد؛ اما متاسفانه Saboteur نتوانست به آرمان هاي مورد نظر دست يابد.
شخصيت اصلي شان دِولين (Sean Devlin) از قهرمان ماشين سواري جنگ جهاني دوم ويليام گِراور برگرفته شده است. شان همانند ويليام يک قهرمان ماشين سواري ايرلندي است که به فرانسه سفر کرده تا در مسابقات ماشين سواري سالانه شرکت کند. هرچند شان لايق برنده شدن در مسابقه است؛ اما به خاطر دسيسه يکي از ناتزي ها به نام ديرکر (Dierker) قهرماني را از دست مي دهد. شان خشمگين از اتفاقي که افتاده مي خواهد کاري کند؛ اما در نهايت بهترين دوستش را نيز از دست مي دهد. او که يک ايرلندي خوش مشرب است مي خواهد از ناتزي ها انتقام بگيرد و در اين راه هر کاري انجام ميدهد. داستان Saboteur پرداخت نسبتا خوبي دارد و ديدن وقايع جنگ جهاني از يک زوايه ديگر نسبتا جالب است. در اين جا ديگر خبري از D Day ورشادت هاي متفقين عليه ناتزي ها نيست. همين عامل باعث شده Saboteur تا حدي زيادي از کليشه هاي رايج دور بماند. شخصيت پردازي بازي هر چند عالي نيست؛ اما تکه کلام ها و حرکات شان روند بازي را بهبود مي بخشد.
شان کاملا شبيه يک ايرلندي و يادآور دو برادر ايرلندي فيلم Boondock Saints است. هم چنين شخصيت پردازي اسکايلر (Skylar) به عنوان يک مامور مخفي انگليس قابل قبول است.


:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

آرامش در کنار فرشته مرگ

هرچند (AC) Assassin s Creed موفقيت تجاري عظيمي براي Ubisoft به ارمغان آورد؛ اما بيش از هر عنوان بزرگ ديگري در اين نسل مورد انتقاد قرار گرفت. با اين حال اگر بخواهيم واقع بين باشيم، بايد نسخه اول AC را يک عنوان به شدت جاه طلبانه قلمداد کنيم که در عين شايستگي هاي فراوان از برخي کاستي هاي غيرقابل انکار نير رنج مي برد. قاعدتاً اين کاستي ها بايد به نحوي قانع کننده در دنباله بازي برطرف مي شدند و به همين منظور سازنده تصميم گرفت يک سري تغييرهاي اساسي در ساختار بازي جديد اعمال کند که خوشبختانه مي بينيم تأثير به سزايي در ارتقاي کيفيت گيم پلي داشته اند. در واقع بازي اول همچون جواهري با ارزش اما تراش نخورده بود که حالا در اين دنباله عمده ناهمواري هايش صيقل داده شده و جلوه به مراتب زيباتري پيدا کرده است.


:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

تکرار کليشه با سرعت

سري MX vs ATV جزو سري بازي ها ي معروف THQ است که هر يکي دو سال نسخه جديدي از آن عرضه مي شود. آخرين قسمت اين سري به نام Untamed، مورد توجه طرفداران و منتقدان قرار نگرفت و نمرات متوسطي کسب کرد. به همين منظور استوديو Rainbow اين بار دقت بيشتري به خرج داد و مي توان Reflex را آغازگر دوره جديدي در اين سري دانست.


در بدو ورود بازي از شما مي خواهد بازيکن مورد علاقه خود را انتخاب کنيد و شخصيت مورد نظرتان را بسازيد. البته انتخاب هاي زيادي وجود ندارد و گزينه هاي پيشِ رو به شماره و رنگ لباس محدود مي شود. بعد از انجام اين کار شما مي توانيد مُدهاي مورد علاقه خود را انتخاب کنيد. بعد از عرضه Pure محبوبيت سري ATV بسيار بالا رفته است. به همين منظور بازي داراي يک بخش تمريني بسيار کامل و جامع است که به صورت صوتي و تصويري تمام حرکات بازي را به بازيباز آموزش مي دهد. البته بايد ياد آور شد که MX vs ATV به هيچ وجه به سادگي Pure نيست. هرچند درجات سختي مختلف (چهار درجه سختي) بازي به همه علاقمندان اجازه لذت بردن از اين اثر را مي دهد. Reflex داراي مدها و وسايل نقليه بسياري است و علاوه بر موتورهاي مختلف و ATV، ماشين هاي سنگين هم به فهرست آن اضافه شده و اين موارد تا مدت ها بازيباز را سرگرم مي کند. کنترل وسايل نقليه چندان جالب نيست و بيش از حد آرکيد گونه است؛ اما کنترل موتورها بسيار جالب و حرفه اي کار شده است. يکي از جالب ترين و البته سخت ترين نکات اضافه شده به بازي قابليت Dual Stick Rider Control است.
اين قابليت به اين صورت عمل مي کند که آنالوگ چپ براي کنترل وسيله نقليه و آنالوگ راست براي جهت دادن به حرکات خود راننده استفاده مي شود.


:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

نسل جديد سوپر سايان ها!

اگر شما هم از طرفداران مجموعه ي Dragon Ball (DB) و به خصوص بازي هاي ساخته شده از روي اين انيمه محبوب باشيد، احتمالاً به ياد داريد که نسل گذشته، کنسول ps2 ميزبان دو سري کاملاً متفاوت از اين بازي ها بود. سري اول که Budokai نام داشت، شرکت Dimps ساخته شد، به سبک بازي هاي مبارزه اي کلاسيک بود و اين سري مبارزه اي در سومين و آخرين بازي خود، واقعاً به کيفيتي مثال زدني رسيد. سري دوم Tenkaichi نام داشت که هنرمندان با ذوق Spike خلق کرده بودند و در آن نوآوري جذاب مبارزه ي آزاد بنا نهاده شد که در آن آزادي عمل بي نظيري به بازيباز در مبارزه و حرکت سه بعدي داده شده بود.
Dimps در ورود به نسل جديد، بازي Burst Limit را ساخت که حتي طرفداران دو آتشه اين سري هم اعتراف کردند که نسبت به بازي هاي قبلي پسرفت محسوسي داشته است. اکنون نوبت Spike است تا ورود به نسل جديد را تجربه کند و ما امروز مي خواهيم اين تجربه ي جديد را بررسي کنيم.
(RB) Raging Blast، اگر چه تمامي انتظارات ما را برآورده نمي کند، اما حداقل نااميد کننده نيست. گيم پلي RB، کاملاً مشابه سري Tenkaichi و مبارزه ي آزاد هيجان انگيز و ديدني آن اثر است.
در مبارزه ي آزاد، دوربين به جاي زاويه ديدِ کنار يا پهلو (استاندارد اکثر آثار مبارزه اي)، مبارزِ شما را از پشت نشان مي دهد. در ضمن حرکت به جلو، عقب، طرفين و در هوا، به سادگي و با سرعت انجام مي شود (حتماً مي دانيد که مبارزين در سري DB، قدرت پرواز نير دارند). مبارزه به دو حالت کلي نزديک و فيزيکي و دور و انرژيک تقسيم مي شود (ما براي توضيح بهتر، مبارزه ها را به دو حالت دور و نزديک تقسيم کرديم، در حالي که در بازي چنين تقسيم بندي وجود ندارد). در حالت نزديک، مبارزه با مشت، لگد و تکنيک هاي هنرهاي رزمي انجام مي شود و تنوع خوبي در انواع تکنيک ها، ضربات قدرتي و... وجود دارد. چندضرب ها را نيز مي توان به شاخه هاي مختلفي تقسيم کرد که هر يک نتيجه متفاوتي دارند؛ مثل گيج کردن، فلج کردن يا پرت کردن حريف. هم چنين تعداد زيادي حرکت هاي دفاعي، جا خالي دادن و فرار کردن در اختيار شماست. متأسفانه اين تنوع خوب و جذاب، براي تمامي مبارزين به يک حالت عمل مي کند و نحوه ي اجراي آن ها براي همه ي شخصيت ها يکسان است؛ تنها انيمشين ضربات متفاوت خواهد بود. اين مساله دو جنبه مثبت و منفي دارد.


:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1390 | نظرات ()