نوشته شده توسط : مهدی فیضی

مروري بر RUP و قابليت‌هاي آن در توليد نرم‌افزار

چكيده: چه چيز مي‌تواند يك پروسه توليد نرم‌افزار را توصيف كند؟ آيا منظور از پروسه، آماده‌سازي نرم‌افزار صرفاً براي ارائه در بازار است؟ مسلماً در هر كاري وجود يك سامانه و فرايند كاري ضروري است؛ ولي چه چيزي مي‌تواند موجب ايجاد سرعت و كيفيت در فرايند توليد يك نرم‌افزارشود؟ لزوماً طراحي و پياده‌سازي يك فرايند يكپارچه و منطقي مي‌تواند چنين نتيجه‌اي در بر داشته باشد. بدين منظور امروزه از روشي استفاده مي‌شود كه اصطلاحاً RUP ناميده مي‌شود. به حداقل رساندن حجم پروسه توليد يك نرم‌افزار همزمان با حفظ كيفيت و صرفه‌جويي در زمان از مهمترين ويژگي‌هاي اين روش مي‌باشند. معمولاً براي يك شركت توليد نرم‌افزار، سرعت عمل به موقع براي پاسخ‌گويي به تقاضا و شرايط اجتماعي اهميت دارد، اما گاهي اين شتابزدگي سبب فدا شدن كيفيت مي‌گردد. RUP با ارائه يك چارچوب منطقي علاوه بر تعيين زمانبندي مناسب، كيفيت مورد نظر توليد كننده و استفاده كننده نرم‌افزار را تأمين مي‌نمايد. در اين مقاله ضمن مروري بر RUP به عنوان روش يكپارچه توليد نرم‌افزار، قابليت‌هاي آن در افزايش سرعت توليد نرم‌افزار و حفظ كيفيت آن برشمرده مي‌شوند.


1- مقدمه
 

يك پروسه چابك، پروسه‌اي است كه هميشه آماده در آغوش كشيدن درخواستهاي جامعه بوده و اين درجه از سازگاري را دارا باشد. بنابراين منظور از سرعت عمل، فقط كاستن از حجم پروسه توليد نرم‌افزار يا سرعت ارائه آن به بازار نيست؛ بلكه منظور، انعطاف‌پذيري و حفظ کيفيت است. مطلبي كه در اين مقاله قصد توضيح آن را داريم اين است كه RUP 1 ساختاري پروسه‌اي (چيو 2000) است كه امكان انعطاف‌پذيري را براي توليد‌كنندگان نرم‌افزار فراهم مي‌آورد.


منظور از RUP چيست؟ در اين مقاله از چند منظر به RUP خواهيم پرداخت:


RUP يك پروسه توليد نرم‌افزار است.


RUP مجموعه‌اي از تجربيات بسيار عالي توليد نرم‌افزار را كه در عمل با آنها برخورد شده است، در خود دارد.


RUP همانند يك محصول نرم‌افزاري به بازار ارائه شده و به فروش مي‌رسد با اين تفاوت كه RUP اولين ساختار توليد نرم‌افزار را ارائه داده و گام نخست را در اين زمينه برداشته است.





:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

اسناد هوشمند

بر خلاف تصور موجود در مورد کاغذ به عنوان یک انتقال دهنده قدیمی و پرهزینه اطلاعات، شرکت ها هنوز دوست دارند از آن استفاده کنند. کاغذ قابل لمس، متداول و در بسیاری موارد نشانگر اولین راهی است که شرکتها با کارمندان، شرکا و مشتریان همکاری متقابل دارند. با این همه، مشکلات طبیعی در دنبال کردن، ذخیره سازی، وارد کردن مجدد اطلاعات و جابجایی، کاغذ خسارات مالی عظیمی بر شرکت ها تحمیل می کند. حتی اسنادی که به فرمت الکترونیکی تبدیل شده اند، معمولا به طور عمده ثابت هستند. اگر اسناد شرکت بتوانند در فرایندهایی که با آن مواجه می شوند فعال گردند و طبق نیاز متناسب گردند، برای راندمان شرکت چه معنایی ممکن است داشته باشد؟ خب، اگر آنها بتوانند هوشمند شوند چطور؟


اگر اسناد الکترونیکی هنوز برای انجام تمام کارهایمان آماده نیستند، برخی از آنها حداقل کم کم وارد میدان می شوند. اسناد هوشمند که اسناد "فعال" هم خوانده می شوند، محتویاتی فعال هستند که از کد کار گذاشته شده و قابل اجرا جهت مشارکت در فرایندهای تجاری، استفاده می نمایند. اسناد هوشمند اساسا از XML استفاده می کنند که می تواند نشانگر انواع داده ها باشد و قابلیت انتقال بالایی دارد. این اسناد می توانند فراینده ها را از طریق راه اندازی جریان کار، انتقال داده ها به دیتابیس های back-end و بالعکس، و به روزرسانی خودشان همانگونه که قوانین شرکت تعیین می نمایند، کارآمدتر سازند. مدافعان معتقدند که اسناد فعال شیوه کنترل اطلاعات توسط شرکت ها و چگونگی تعامل کاربران با آن را به صورت تسهیل همه امور از فعالیت های کارآمدتر و همکاری بیشتر تا پذیرش نظارتی بهتر را تغییر خواهند داد. اما در حالیکه برخی از شرکت ها می توانند بازگشت سرمایه را از طریق اتوماتیک کردن یک فرایند پر هزینه بوسیله یک اینترفیس سند هوشمند محقق سازند، مثلا ثبت مزایای بیمه یا تغییرات ناشی از کسر حقوق، کار طراحی درست جهت مهندسی مجدد فرایندها، ترسیم جریانات کاری وتعیین طرح های کلی XML برای تعیین دوباره هدف XML می تواند پیچیده باشد.


Carl Frappaolo، معاون گروه مشاور Delphi واقع در بوستون می گوید: یک سند هوشمند حاصل نهایی خوبی است، اما کار طراحی، از روی ترس نیست. مشکل در عقب نشینی و جداسازی فرایندها می باشد.برای نشان دادن یک فرایند به یک سند، شما باید آنرا به قطعات محدودی تجزیه نمایید. او می گوید این تجزیه نیازمند آن است که تحلیلگران شرکت با بخش IT همکاری نزدیک داشته باشند تا تعیین کنند هوش تجاری در کجا وجود دارد، قوانین تجاری را طراحی کنند که رفتار سند را سبب شوند و جریانات کاری را ترسیم نمایند که چرخه زندگی یک سند را تعیین نمایند. گر چه تحلیلگران می گویند اسناد فعال، اجزای اصلی مدارک فنی به روز شونده و سایر رکوردهای اغلب در حال تغییر خواهند شد، امروزه عمده ترین کاربرد این ایده در فرم های الکترونیکی (e-forms) است. شرکت Adobe Systems و شرکت مایکروسافت بعنوان دو قدرت عظیم در حال ورود به بازاری هستند که تامین کنندگان قدیمی از قبیل شرکت PureEdge Solutions شرکت Verity و شرکت FileNet را در کنار خود دارند.





:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

مهارت در جستجوی اطلاعات فارسی از اینترنت

این مقاله سعی دارد تا با اشاره به موارد مختلفی که می¬تواند در جستجو و بازیابی اطلاعات سرعت و دقت و جامعیت و مانعیت جستجو را بالاببرد موجب افزایش مهارت کاربران اینترنت فارسی بشود. اینترنت به عنوان یک محمل اطلاعاتی عظیم، منابع اطلاعاتی را در مقیاسی وسیع در دسترس مخاطبان بالقوه قرار داده است. اغلب سهولت دسترسی به منابع اطلاعاتی اعم از متن و سایر رسانه ها عمده ترین مزیت اینترنت محسوب می شود. اما این توانایی که هرکس ناشر آثار خود باشد عواقب ناخواسته ای را نیز در پی خواهد داشت و آشکارترین معضل، آن است که انبوهی از منابع بسیار متنوع و غیر قابل مدیریت را فراهم می¬آورد. افزایش سریع منابع اینترنتی نیازمند یک سازمان¬دهی مفید و موثر است.


هرچند در حال حاضر راهنماهایی برای منابع اینترنتی تهیه شده است که براساس فایل های مقلوب ساخته شدهِ توسط موتورهای جستجو و با استفاده از قابلیت های مختلف این موتورها از جمله : استفاده از عملگرهای بولی، جستجوی دقیق عبارت، محدود کردن یک جستجو به بخش خاصی از رکورد (مانند عنوان ، آدرس) ، کوتاه سازی کلمات، جستجوی نزدیک یابی واژه ها، ایجاد محدودیت زمانی و منطقه ای و زبانی، و .... به جستجوی اطلاعات کمک می¬کند، اما باید تاکید کرد که در امر بازیابی اطلاعات از اینترنت بدون نمایه سازی نظام یافته نمی توان انتظار بازیابی مفید و موثر را داشت. هرچند بیش تر اطلاعات موجود بر روی اینترنت به زبان انگلیسی است، ولی حجم اطلاعات به زبان فارسی نیز با سرعت در حال افزایش است و کاربران به دلایل مختلفی علاقه زیادی به اطلاعات فارسی نشان می¬دهند و از آنجایی¬که زبان غالب در اینترنت انگلیسی است جستجو به زبان های غیر انگلیسی از جمله فارسی، مسایل و مشکلات مختلفی را جدای از مشکلات عمومی اینترنت دارد.





:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

مقدمه ای بر معماری مبتنی بر سرویس (SOA)

از سوی دیگر، با وجود رشد و توسعه سریع فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی، نیازمندی های سازمان ها نیز به سرعت در حال افزایش است. آنچه به عنوان راهکاری مناسب برای غلبه بر پیچیدگی های روز افزون سیستم های اطلاعاتی مطرح می گردد، استفاده از معماری نرم افزاری مناسب در توسعه و پیاده سازی نرم افزار ها در این قبیل سیستم ها است.


معماری مبتنی بر سرویس رویکرد جدیدی در دنیای نرم افزار است که با رفع محدودیت ها و نواقص معماری های پیشین به عنوان بهترین گزینه در این زمینه محسوب می گردد. در این مقاله سعی شده است مفاهیم و اصول پایه ای این معماری به طور اجمالی مورد بررسی قرار گیرد.


مقدمه
 

سیستم های اطلاعاتی به سرعت در حال رشد هستند؛ سازمان ها نیازمند پاسخگویی سریع به نیازمندی های جدید کسب وکار هستند. این در حالی است که معماری های نرم افزاری موجود به حد نهایی قابلیت های خود رسیده اند. معماری مبتنی بر سرویس SOA قدم تکاملی بعدی برای کمک به سازمان ها جهت مدیریت چالش های پیچیده است.


معماری مبتنی بر سرویس حالت بلوغ یافته معماری مبتنی بر اجزا، طراحی مبتنی بر واسطه (شی گرا) و سیستم های توزیع شده است. در معماری مبتنی بر اجزا عملکرد کلی به کارهای کوچک تری تقسیم می شود که هر یک در یک جزء بسته بندی خواهند شد. یک سیستم توزیع شده، تعمیمی از یک معماری مبتنی بر اجزا است که به اجزایی که در موقعیت های فیزیکی مختلف وجود دارند، اشاره می کند.


مهم ترین مزیت معماری مبتنی بر اجزا سهولت در استفاده مجدد و تغییر هدف اجزای خاص و سهولت در امر نگهداری سیستم است. استفاده مجدد و تغییر هدف معمولاً مهم ترین پیشران های کسب و کار جهت استفاده از این نوع معماری در دهه 90 میلادی بوده است. بر اساس منطق معماری مبتنی بر سرویس، سیستم های نرم افزاری بزرگ می توانند از گردآوری مجموعه هایی از عملکردهای مستقل و قابل استفاده مجدد تشکیل گردند.


برخی از این عملیات می تواند از طریق سیستم های موجود و یا سیستم های دیگر فراهم گردد ولی سایر عملیات لازم باید پیاده سازی شوند. هر سرویس امکان دسترسی به مجموعه خوش تعریفی از عملیات را می دهد. سیستم به عنوان یک کل به صورت مجموعه ای از تعاملات بین این سرویس ها طراحی می شود. معماری مبتنی بر سرویس، سرویس هایی را که سیستم از آنها تشکیل شده را تعریف می کند و تعاملات لازم بین سرویس ها جهت ارایه رفتار مشخص را توصیف می کند و در نهایت سرویس ها را به یک یا چند پیاده سازی در تکنولوژی های خاص تصویر می کند.


SOA بر اساس استفاده از اشیاء و اجزا توزیع شده است و قدم تکامل بعدی در محیط های محاسبه ای است. این معماری در حال حاضر مدل مرجع استانداردی ندارد؛ اما پیاده سازی های موجود مفاهیم مشترکی را مورد استفاده قرار می دهند که در ادامه این مفاهیم پایه مورد بررسی قرار می گیرند.





:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

شناسایی چالشهای به کارگیری فناوری اطلاعات در ایران

مقدمه


 

رشد سریع فناوری اطلاعات و گسترش حوزه های اثرگذاری آن در تمام شیونات زندگی انسان، فضای ابهام آمیزی را پیش روی متفکران علوم انسانی قرار داده است. سرعت تحولات به گونه ای بوده است که متفکران غربی نیز متحیرانه به آن می نگرند و سعی در ارزیابی و دیدبانی حدود اثرگذاری آن دارند. تاثیرات این فناوری در حوزه تجارت و اقتصاد، شکوفایی و رونق غیرقابل وصفی به تعاملات شرکتها و معاملات مالی جهانی بخشیده است. فناوری اطلاعات، روش کارکرد افراد، سازمانها و دولتها را دگرگون کرده و امور اقتصادی و اجتماعی را تغییر داده است. در بعد اقتصادی «اهمیت دستیابی سریع به اطلاعات صحیح» کلید پیروزی در عرصه رقابت جهانی محسوب می شود. فناوری اطلاعات به عنوان ابزاری برای ایجاد ارزش درفعالیتهای تجاری نقشهای مهمی به عهده گرفته است.


با بهره برداری از تجارت الکترونیک، هزینه تهیه، پردازش و به کارگیری اطلاعات کاهش می یابد. مرز جغرافیایی و زمانی بین بازارها از بین می رود و تجارت بین المللی به صورت یک عرصه به هم پیوسته و بدون مرز درمی آید.





:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

شبکه شبکه ها

شایسته و بایسته است موضوع اینترنت ملی در فضایی علمی و با حضور صاحب نظران این حوزه مورد بحث و تفحص بیشتر قرار گیرد. در این راه، برگزاری هم اندیشی و همایش در دانشگاه ها با محوریت این موضوع می تواند تسهیل کننده روند تبادل آرا و نظرات باشد.


با روی کار آمدن دولت نهم، تحولاتی در حوزه های مختلف در کشور به وجود آمد. حوزه فناوری اطلاعات نیز از این تحولات بی نصیب نماند. با کم رنگ شدن نقش شورای عالی اطلاع رسانی، شورای عالی فناوری اطلاعات به عنوان متولی اصلی این حوزه در کشور مطرح شد. طرح اینترنت ملی که توسط دبیر این شورا ارایه شد، مهم ترین موضوع در شش ماه گذشته در حوزه فناوری اطلاعات کشور بوده است.


با نگاهی واقع بینانه به تحولات چند سال اخیر در حوزه فناوری اطلاعات، کاملاً مشخص است که مساله ضعف زیرساخت ارتباطی و ضریب نفوذ پایین اینترنت همواره به عنوان مانعی اساسی برای توسعه این فناوری مطرح بوده است. بنابراین، در نظر گرفتن طرح اینترنت ملی به عنوان اولین و مهم ترین دغدغه مرد اول فناوری اطلاعات کشور، چندان جای تعجب ندارد. اما باید دید منظور از اینترنت ملی چیست.


طرح اینترنت ملی
 

با توجه به آنچه از لابه لای اظهارات دبیر شورا و دیگر مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین گمانه زنی های کارشناسان این حوزه قابل استخراج است، طرح اینترنت ملی عنوانی است برای برآوردن انتظارات و توقعاتی از قبیل:


▪ تامین ارتباط داخلی مطمین در سطح کشور و افزایش ضریب اطمینان شبکه داخلی


▪ استفاده بهینه از پهنای باند بین المللی کشور و سرشکن کردن هزینه ها در دستیابی به اینترنت جهانی


▪ کاهش هزینه استفاده و دسترسی به اینترنت


▪ میزبانی سایت های ایرانی در داخل کشور


▪ اصلاح روش های مسیریابی و کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت





:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

تكنولوژی WiFi چیست ؟

WiFi روش بیسیم برای ایجاد و اداره شبكه است كه به آن شبكه سازی ۸۰۲.۱۱ و شبكه سازی بیسیم نیز گفته می شود . بزرگترین نقطه قوت WiFi ، سادگی آسان است . شما می توانید كامپیوترهای منزل یا محل كار خود را بدون نیاز به سیم به یكدیگر متصل كنید .


اگر در دفتر كار خود یك شبكه داشته باشید ، روش های بسیار زیادی برای اتصال كامپیوترهای شبكه شما به هم وجود دارد .


WiFi روش بیسیم برای ایجاد و اداره شبكه است كه به آن شبكه سازی ۸۰۲.۱۱ و شبكه سازی بیسیم نیز گفته می شود . بزرگترین نقطه قوت WiFi ، سادگی آسان است . شما می توانید كامپیوترهای منزل یا محل كار خود را بدون نیاز به سیم به یكدیگر متصل كنید . كامپیوترهایی كه شبكه را تشكلیل می دهند می توانند تا بیش از ۱۰۰ فوت از هم فاصله داشته باشند .


در این مقاله ما در مورد دو جنبه متفاوت WiFi بحث خواهیم كرد . اول ما در رابطه با تكنولوژی پایه كه امكان شبكه سازی WiFi را فراهم می كند بحث می كنیم .


سپس در مورد سخت افزار مورد نیاز برای ساخت شبكه WiFi توضیحاتی را ارائه می كنیم و سپس در مسیر درك مسائل مرتبط با تنظیم و دسترسی به یك WiFi hotspot در منزل به شما كمك می كنیم .





:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

Rss و Xml چیست؟

Xml چیست ؟


 

• XML برای شرح و بیان اطلاعات طراحی شده است.


• HTML برای نمایش اطلاعات و برای تمركز روی چگونگی دیده شدن اطلاعات طراحی شده است.


قبل از ادامه این بحث، شما باید مقداری درك پایه ای از موارد زیر داشته باشید:


• WWW,HTML و اساس ساخت صفحات وب


• زبانهای اسكریپت وب مانند JavaScript , VBScript


● XMLچیست؟
 

• XML برگرفته شده از كلمات Extensible Markup Language است.


• XML یك Markup Language مانند HTML است.


• tag (برچسب) های XML از قبل تعریف شده نیستند، شما خودتان باید آنها را تعریف كنید.


• XML از یك (Document Type Definition) DTD برای شرح اطلاعات استفاده میكند.


• XML با یك DTD طراحی میشود تا خود-توصیف باشد.


● تفاوت اصلی بین XML و HTML
 

• XML برای حمل اطلاعات طراحی شده است.


• XML یك جایگزین برای HTML نیست.


• XML و HTML برای هدفهای مختلفی طراحی شده اند.


• HTML برای نمایش اطلاعات و XML برای شرح و حمل و نقل اطلاعات است.


● XML كاری انجام نمیدهد!
 




:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

فناوري اطلاعات

1- تعريف فناوري اطلاعات


 

فناوري اطلاعات عبارتست از كاربرد رايانه‌ها و ديگر فناوري‌ها براي كار با اطلاعات. در اينجا هر گونه فناوري اعم از هر گونه وسيله يا تكنيك مد نظر است. عموماً در فناوري اطلاعات به اشتباه، كار با اطلاعات تنها از طريق فناوري‌هاي رايانه و ارتباطات و محصولات مرتبط مد نظر قرار گرفته است. بايد توجه داشت كه واژه فناوري عبارتست از مطالعه چگونگي استفاده از ساخته‌هاي بشري در دستيابي به اهداف و مقاصدي مانند ارائه محصولات و خدمات؛ اين واژه تنها به خود مصنوعات بشري اشاره نمي‌كند.




:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

بحران انرژی در کامپیوترهای قابل حمل

او نیز مثل بسیاری از کاربران تمایل دارد در طول پروازهای طولانی کار خود را ادامه دهد و از برنامه هایی مثل شبکه سازی بی سیم که انرژی زیادی مصرف می کنند، استفاده نماید. این الگوی استفاده تغییر یافته و تقاضا برای نوت بوک های سریعتر فاصله ای را بین توان فراهم شده توسط باتری و کارآیی سیستم ایجاد می کند. در حالیکه نوت بوک ها همچنان از قانون مور بهره می برند باتری ها نمی توانند همگام با آنها پیشرفت نمایند. آینده این گونه ابزارهای محاسباتی به تکنولوژی الکتروشیمی که پیشرفت کندی برخوردار است، بستگی دارد. این به آن معنا نیست که باتری ها بهتر نشده اند.


Carl Pinto مدیر بخش تولید شرکت توشیبا می گوید: اگر از باتری های جدید در نوت بوک جدید در نوت بوک هایی استفاده کنیم که 5 سال پیش ساخته شده اند عمر باتری 8 ساعت خواهد بود. مسیله این است که دستگاه های موبایل به توان بیشتری نیاز دارند. تا چندی پیش سرمایه گذاری در تکنولوژی باتری بسیار اندک بود. Rob Enderle تحلیلگر Enderle Group در San Jose می گوید: در 100 سال اخیر کار زیادی در رابطه با باتری ها انجام نشده است. Mike Trainor یکی از مدیران ارشد تکنولوژی موبایل در شرکت اینتل می گوید: عمر باتری یکی از سه معیار اصلی برای خرید نوت بوک محسوب می شود. فروشگاه های IT به سیستم های ظریف تر با کارآیی بالاتر و امکانات بی سیم بیشتر نیاز دارند تا فضا را برای باتری ها کاهش دهند. شرکت اینتل تولید کننده بوردهای منطقی و چیپ ست هایی است که اکثر سازندگان نوت بوک از آنها استفاده می کنند.


چیپ ست موبایل Centrino اینتل مصرف انرژی را کاهش داده و زمان عملکرد دستگاه را از دو تا سه ساعت به پنج ساعت رسانده است. اما این مدت زمان هنوز برای کاربرانی که خواهان عمر باتری برای تمام مدت روز هستند کفایت نمی کند. 8 ساعت عمر باتری به watt hours)wh100) انرژی نیاز دارد اما در حال حار بهترین تکنولوژی باتری کمتر از wh60 انرژی در اختیار کاربران می گذارد. Trainon اطمینان دارد که شرکت اینتل می توان تا پایان این دهه حداکثر ویژگی هایی را که می توان از قانون مور انتظار داشت، ارایه دهد در حالیکه مصرف انرژی را در همان میزان 100wh نگاه دارد. اما با این وجود باز هم یک اختلاف توان باقی خواهد ماند. مسیله مهم این است: چگونه می توانیم انرژی بیشتری در سیستم داشته باشیم؟





:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 ارديبهشت 1390 | نظرات ()