نوشته شده توسط : مهدی فیضی

بررسی سونی اريکسون Z530(4)

نرم افزاری با ويژگی Smart-fit وجود دارد که صفحات وب را به اندازه سطح قابل رويت در صفحه نمايش در می آورد . منوی Organizer تلفن شامل چندين نرم افزار است : تقويم ، Task ، يادداشت ، ماشين حساب ، اتصال به کامپيوتر ، تايمر ، کرنومتر ، نرم افزارها و آلارم . تقويم با دفترچه تلفن نيمه هماهنگ می شود و از شما سوال می کند که می خواهيد تاريخ تولد مخاطب را به تقويم انتقال دهيد يا نه . ويژگی های Task ، يادداشت ها و ماشين حساب بسيار ساده است .


منوی organizer تقويم ماشين حساب
گزينه Synchronization برای هماهنگی با يک سرور از طريق اينترنت صورت می گيرد . در پوشه نرم افزارها ، نرم افزار News Reader وجود دارد که برای خواندن Feed های RSS است . اين يک ويژگی بسيار مفيد تلفن است . نرم افزار آلارمs نيز گزينه های مشترکی دارد اما در دو محل متفاوت قرار گرفته است .

آلارم در منوی Organizer و در منوی اصلی به صورت يک آيکن جداگانه وجود دارد . تلفن علاوه بر خواننده RSS News ، نرم افزارهای از پيش نصب شده ديگری نيز دارد : Media player ، Games ، Face Warp ( برنامه ای برای ايجاد جلوه های ويژه بر روی عکس های گرفته شده ) ، Video DJ (نرم افزار جالبی برای ايجاد کليپ های ويدئويی ) ، photo DJ (برای استفاده از جلوه های ويژه بر روی عکس ها) ، Music DJ (يک آهنگساز بسيار ساده که غير حرفه ای است) Control و Remote (برای کنترل کامپيوتر از طريق بلوتوث) . Z530 دارای چهار بازی از پيش نصب شده است .

منبع:www.irmob.com


:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

بررسی سونی اريکسون Z530(3)

منوی تلفن در يک زمان تا 5 تماس را نشان می دهد . با فشار دادن جهت های راست يا چپ جويستيک می توان شماره تلفن های مختلف ، آدرس های Email و وب را انتخاب کرد . جستجوی دفترچه تلفن از طريق تايپ حروف اول اسم تماس امکان پذير است . در زمان استفاده از PC Suite سونی اريکسون ، هماهنگی با کامپيوتر توسط بلوتوث انجام می شود . با فشار دادن سمت چپ می توان به منوی Calls دسترسی پيدا کرد اين منو شامل چهار نوار است . نخستين نوار تمامی تماس های اخير را نشان می دهد و حداکثر ظرفيت آن 30 ورودی می باشد . دومين نوار برای تماس های دريافتی است ، سومين نوار برای تماس های ارسالی و نوار آخر برای تماس های ناموفق است .





:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

بررسی سونی اريکسون Z530(2)

دکمه حرکتی چهار جهتی و دکمه مرکزی اصلی با يکديگر اشتباه می شوند . دکمه Activity Menu و دکمه خاموش / روشن در طرف پايين صفحه کليد قرار دارد و اينقدر کوچک هستند که به سختی قابل استفاده می باشند . اگر دکمه خاموش / روشن را يک بار فشار دهيد منوی Profiles ظاهر می شود و با فشار طولانی اين دکمه ، دستگاه خاموش می شود . دکمه Activity Menu بسيار مفيد است زيرا يک منوی نوار مانند با زير منوهای Shortcuts ، رويدادهای اخير و ... ايجاد می کند ، اما بعلت اندازه کوچک آن در بين کاربران خيلی معروف نيست . نور زمينه صفحه کليد چندان مطلوب نيست و به رنگ نارنجی می باشد و به سختی کل صفحه را پوشش می دهد . اگر چه دکمه ها بخوبی طراحی شده اند و حتی در تاريکی نيز به راحتی تشخيص داده می شوند .
 



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

بررسی سونی اريکسون Z530(1)

سونی اريکسون مدل درب دار Z530 را عرضه کرد که دارای ويژگی های موسيقی بسياری می باشد . اين مدل در نگاه اول بسيار شبيه مدل W300 بنظر می رسد زيرا ابعاد آنها دقيقا يکسان است ، اما W300 ويژگی های بيشتر و صفحه نمايش بهتری دارد . سونی اريکسون Z530 نخستين تلفنی است که با نوع جديد کارت حافظه Memory Stick Micro (M2) کار می کند . ظاهر تلفن عمدتا نظر خانم ها را جلب می کند .


مزايا :
 

• اندازه نسبتا کوچک و وزن کم
• طراحی عالی
• ساختار مستحکم
• محل کارت حافظه
معايب:
• وضوح پايين در صفحه نمايش اصلی
• دوربين ضعيف
• راديو FM ندارد
• طراحی صفحه کليد چندان مطلوب نيست
• نوع کارت حافظه M2) Memory Stick Micro ( بسيار جديد و ناشناخته است .
 


:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

جنگ کليک ها

1) چرا بايد وبلاگ بنويسيم؟


 

بعضي وقت ها.. بعضي ها ممکنه از خودشون بپرسن :


- وبلاگ يعني چي؟


- چه معني ميده که آدم 4 خط چيز بنويسه و هي پست کنه؟


- چه خبره که هر مناسبتي پيش مياد يه مسابقه وبلاگ نويسي ميذارن و جايزه ميدن؟


کساني که اين سوالات توي ذهنشون بوجود مياد کاملا واضحه که نمي دونن اصلا وبلاگ نويسي چيه؟! و اهميت اين قضيه توي شرايط فعلي فرهنگي و سياسي کشور ما و توي اين دنياي مجازي چقدره؟


بديهيه که منظور از اين همه داد و قال خود ماهيت "وبلاگ" نيست! بلکه چيزهاي ديگه اي پشت پرده اين قضيه وجود داره که فعلا وبلاگ نويسي (بعنوان يک ابزار) به دلايل خاصي (که اين بار نمي خوايم درباش بحث کنيم) فعلا چاره ي کاره!! بهتر بهتون بگم.. وبلاگ نويسي شايد يه جور مسکّن براي درد امروز ما باشه!! مي دونيد که مسکّن مريضي رو خوب نميکنه.. بلکه فقط مي تونه درد رو آروم کنه..


در حال حاضر اونچه مسلمه اينه که عنان اين شبکه عظيم جهاني دست ما نيست!! هر کشوري توي دنيا بنابر اهميتي که به اين مسئله داده تونسته سهم بيشتر يا کمتري ازش داشته باشه.. و متاسفانه ايران توي اين عرصه رقابتي عقب مونده.. بعبارت ديگه ميدون رو خالي کرده!!


بله... ما سهممون از اينترنت نسبت به کشورهاي ديگه خيلي کمتره! به همين دليله که نياز داريم اين سهم رو افزايش بديم..


- چرا بايد اين سهم رو افزايش بديم؟


اينترنت چه بخواهيم و چه نخواهيم بر زندگي ما تاثير خواهد گذاشت.. اينترنت يعني "ارتباط".. امروزه رسانه ها با استفاده از اين ارتباط مي تونن مخاطبان جهاني داشته باشند. اين يعني اينکه حرفهاي خودشون رو از مرزها عبور بدن.. بعني اگر تا ديروز 1000 نفر به حرفهاشون گوش ميدادن الآن شدن ميليون نفر!!


- خب.. مگه ارتباط چيز بديه؟


به هيچ وجه.. اين درست همون جنبه مثبت قضيه است! ولي تجربيات ما در پي اين سالها نشون داده که اصولا دنيا از اين "ارتباط" به نحو احسن استفاده نميکنه و بيشتر به دنبال جنبه ي منفي اون رفته! به مثال مي زنم..


فرض کنيد با توجه به سهم زياد آن ها.. آنها اخبار غلطي را منتشر کنند.. و همه مردم دنيا آنرا بشوند؛ مطمئن باشيد با توجه به سهم کم شما از اينترنت کسي صداي شما را نمي شود!! آخر کار هم که معلوم است. آنها برده اند!! ...يعني هر که سهمش بيشتر بوده برده!


آنها براي انتشار آن کذبيّات، تنها چند کليک هزينه کرده اند.. بنابراين به راحتي، و بارها و بارها اين هرينه را مي کنند.. امروز آنها با اين کليک هايشان، فرهنگ و آيين ما را نشانه گرفته اند. بله.. درست فهميديد.. اينجا جنگي راه افتاده!! جنگ رسانه..


پس دفاع کافي نيست. مي بايست از همين ابزار به منظور غلبه بر آنها استفاده کرد.. اين همان استراتژي درست است. وقتي بحث، بحث فرهنگ و آيين ملت شد؛ نه فرار کردن صحيح است و نه دفاع کردن کافي!! بلکه مي بايست در دل دشمن رفت.


اگر تا ديروز فرار مي کرديم.. امروز مي بايست دفاع را بياموزيم... ولي فردا بايد به دل دشمن بزنيم..


متاسفانه تا امروز اغلب کارهايي که انجام شده يا فرار بوده.. يا دفاع! "وبلاگ نويسي" هم بيشتر نوعي دفاع است تا حمله! ولي همانطور که گفته شد :


"فعلا مسکّن خوبي است!"


- حالا پس چجوري حمله کنيم؟


براي حمله کردن ابتدا مي بايست دفاع کردن را ياد بگيريم!! وبلاگ نويسي ابزار خوبي براي ياد گرفتن و تمرين دفاع کردنه. امروز "وبلاگ نويسي" براي ما مزاياي خوبي داره.. من جمله اين مزايا مي توان به موارد زير اشاره کرد:


I- مي تونه از لحاظ کمّي، سهم ايران رو در بعضي حوزه ها افزايش بده.


البته خوبه بدونبد که همين الآن جماعت بلاگرهاي ايراني از لحاظ تعدد و رشد در جهان، در رتبه سوم قرار دارن؛ ولي اگه خودمون به وبلاگستان سري بزنيم متوجه مي شيم که درصد کمي از بلاگر ها درباره ي آيين و فرهنگ و مذهب مي نويسن.. و از اونها هم خيلي هاشون مخاطب چنداني ندارن! و بنابراين حرفهاشون زياد شنيده نميشه!!


II- با وبلاگ نويسي ميتونيم قواعد و قوانين اين دنياي مجازي رو بهتر بشناسيم.


اين فواعد و فوانين درست همون بخش تکنيکي ماجراست. وقتي توي وبلاگستان مذهبي يه سرکي ميکشي متوجه ميشي که اغلب از اصول و طرز ساخت وبلاگ و علوم مربوط به اون نا آگاهن!! و به همين جهت نمي دونن چجوري مي تونن وبلاگشون رو بهتر کنن تا بازديدکننده هاي بيشتري داشته باشن.. و اين ضعف بزرگيه که بايد حتما جبران بشه.


توي پست بعدي حرفهايي دارم براي تمامي کساني که هنوز باور ندارن اين وسط جنگي بپاست..





:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

بهینه سازی سایت در موتور های جستجو

هدف از بهینه سازی صفحات وب جایگیری در صفحات نخست نتایج جستجو است. قرار گرفتن در رده های بالای نتایج جستجو می تواند صدها و شاید هزاران بازدید کننده را روزانه به سایت شما راهنمایی کند. این دسته از بینندگان که در پی جستجوهای خود به سایت شما وارد شده اند، کاملا هدفمند به دنبال موضوع مطرح شده در سایت شما بوده اند. فرآیند بهینه سازی موتورهای جستجو شامل مراحل زیر است:


1. انتخاب کلیدواژه ها
 

کلیدواژه ها همان کلماتی هستند که وقتی مورد جستجو قرار می گرفتند سایت یا سند ما در صفحات نخست نتایج جستجو (حداقل ۳ صفحه اول) ظاهر شود. در انتخاب کلمات کلیدی باید به چند نکته توجه شود :


ارتباط معنایی با محتویات سایت :

کلیدواژه ها باید با موضوع سایت مرتبط باشند. اگر اینچنین نباشد رتبه سایت بسیار پایین خواهد آمد و حتی ممکن است به عنوان تقلب (Spam) شناخته شود.


میزان محبوبیت :

محبوبیت کلیدواژه به معنای میزان تقاضای آن از طرف کاربران است. هر چه این محبوبیت بیشتر باشد، بدون شک بعد از قرار گیری در رتبه بندی موتور جستجو، ترافیک بیشتری بوجود می آید. دامنه محبوبیت هم از اهمیت بالایی برخوردار است. مثلا یک واژه آلمانی بین یک عده خاص ( آلمانی زبان ها ) دارای محبوبیت است.


در نظر گرفتن رقیبان :

اگر کلیدواژه شما از محبوبیت بالایی برخوردار است اما رقیبان بسیارزیادی با شما رقابت می کنند (بویژه که از سایت های مهم باشند) بهتر است از آن واژه صرفنظر کنید و یا تا حد امکان تخصصی تر آن را دنبال کنید، یعنی با ترکیب واژه با دیگر واژه ها یک عبارت چند کلمه ای بسازید. کیفیت رقبای شما نیز خیلی مهم است. یعنی آن ها چقدر "مهم" هستند. مثلا رقابت با سایت ebay خیلی سخت تر و دشوارتر از رقابت با یک وبلاگ محلی است.





:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

مجازی نوشتن

چکیده

امروزه یکی از مهمترین راه های برقراری ارتباط و انتقال اطلاعات، فضای مجازی است. در این مقاله کوشش شده است تا با توجه به ویژگی های این رسانه ی نوین، برای استفاده ی بهتر و موفقیت بیشتر در استفاده ی از این رسانه به منظور انتقال و انتشار موضوعات، اخبار و اطلاعات مطبوع خود، راهکارهای مفیدی همچون استفاده از رنگهای متنوع و فونتهای مناسب و همچنین به کار بردن گویشی متناسب با مخاطبین و فضای مجازی ارائه شود.


کلید واژه ها: وب نویسی، رسانه مجازی، خبرنگاری مجازی.


مقدمه

طرز نوشتن براي هر رسانه بر مبناي ويژگي ها و امكانات آن رسانه مشخص مي شود. بر همين اساس ، شيوه هاي نوشتن براي وب سايت هاي اينترنتي با نوشتن براي رسانه هاي ديگر متفاوت است. زيرا :


1- اينترنت ، امكان در هم آميختن هم زمان صدا ، تصوير و نوشتار را فراهم مي كند.


2- در اينترنت امكان لينك دادن وجود دارد.


3- فضاي اينترنتي نامحدود است.


4- امكان انتشار فوري اخبار و اطلاعات در اينترنت وجود دارد.


5 - در اينترنت ، شرايط ارتباط بهتر بين فرستنده و گيرنده وجود دارد. فضاي وب از خاصيت تعاملي قوي تري برخوردار است.


6 - بيشتر كاربران اينترنت، مطالب را اسکن می کنند.


7 - خواندن مطالب بر روی مانيتور كامپيوتر ، چشم ها را خسته می کند.


8 - ميليون ها صفحه آنلاين (Online) براي جلب توجه كاربران رقابت مي كنند.


9 - امكان شخصي سازي (Personalization) در اينترنت وجود داد. هر كاربر مي تواند خبرها و مطالب مورد نظر خود را جستجو و مطالعه كند.


10- وب ، رسانه اي " كاربر - محور " ( User- driven ) است.


پابلو ج . بوچكوفسكي در كتاب " ديجيتالي كردن خبر ، نو آوري در روزنامه هاي الكترونيك " مي نويسد : " خبر الكترونيك به جاي اين كه روزنامه نگار محور باشد، كاربر محور است و در محيط الكترونيك، كاربران، تاثير مستقيم به مراتب بيشتري بر خبر دارند. "


كاربران وب، شبيه افرادي كه كتاب يا روزنامه و مجله مي خوانند ، عمل نمي كنند، بنابراين نوشتن و آماده كردن متن براي كاربران وب، مستلزم رعايت كردن قواعد خاصی است که در ادامه به آن می پردازیم.





:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

چرا سوني اريكسون موفق‌تر از بقيه بوده است؟

در اكتبر سال 2001 زماني كه شركت‌هاي سوني ژاپن و اريكسون سوئد تأسيس شركت سوني اريكسون را با سهمي برابر اعلام نمودند، كمتر كسي تصور موفقيت براي اين شركت جديد مي‌كرد.در آن زمان سهم سوني اريكسون در بازار جهاني كمتر از يك در صد بود. كسب كار فروش تلفن همراه اريكسون به شدت نزول كرده بود و سوني عليرغم داشتن وجهه و تجربه قابل قبول در محصولات الكترونيكي مصرفي، در بازار تلفن همراه يك تازه كار محسوب مي‌شد.در ابتدا سوني اريكسون نوپا با مشكلاتي اساسي مواجه شد. نبود محصولات مناسبي براي عرضه و نيز شبكه‌هاي فروش بسيار محدودشده از آن جمله بودند.مصائب سوني اريكسون با زيان 600 ميليون يورويي در سه ماهه سوم سال 2003 به اوج خود رسيد.در ژوئن 2003 اولين نشانه تغيير در وضعيت دشوار سوني اريكسون نمايان شد.
سوني اريكسون با عرضه مدل‌هاي T610 و T618 توانست نظر خريداران را به خود جلب كند و اين گوشي‌ها توانستند موفقيتي بي‌نظير را نصيب اين شركت كنند.
از سه ماهه سوم سال 2003 سودآوري و در عين حال گسترش سريع سوني اريكسون آغاز شد. اين روند رشد تا به امروز ادامه داشته است به گونه‌اي كه سهم بازار اين شركت در سه ماهه سوم سال جاري به نزديك 8 درصد رسيده است.از ديگر نكات مهم در عملكرد سوني اريكسون مي‌توان به رشد قيمت متوسط فروش هر گوشي اشاره كرد. اين امر شايد بزرگ‌ترين دستاورد سوني اريكسون باشد چرا كه قيمت جهاني تلفن‌هاي همراه رو به كاهش گذارده است و بسياري از توليد كنندگان براي فروش بيشتر اقدام به توليد گوشي‌هاي ارزان‌قيمت نموده‌اند و اين امر اگرچه تعداد توليد آنان را افزايش داده است وليكن منجر به كاهش چشمگير قيمت متوسط فروش هر گوشي گرديده است.ازجمله توليد كنندگاني كه با چنين وضعيتي مواجه شده‌اند مي‌توان به نوكيا و ال جي اشاره كرد.




:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی

تترینگ چیست؟

لغت تترینگ Tethering از کلماتی است که کم کم جای خودش را در دایره لغات روزانه ما باز می کند. البته در ایران به خاطر سرعت کند اینترنت آن را کمتر می شنویم. اما همچنان در اینجا هم با سرعت بسیار محدود قابل استفاده است.‏گاهی اوقات برایتان پیش می آید که روی تلفن همراه تان اینترنت دارید اما دستگاه دیگری همراه شما یا دوستتان است که به اینترنت نیاز دارد اما آن وسیله دسترسی به اینترنت ندارد. احتمالا در آن وضعیت آرزو می کردید کاش روشی وجود داشت که می توانستم اینترنت موبایل ام را به لپ تاپ بدم. ‏خوشبختانه این کار در تعداد زیادی از تلفن های هوشمند جدید امروزی امکان پذیر است و به آن تتر کردن(Tethering) می گویند. روی این تلفن های همراه نرم افزاری نصب شده که می توانند اینترنت خودشان را از طریق Wi-Fi ، بلوتوث و یا کابل یو اس بی به دستگاه دیگری قرض بدهند. دستگاه دریافت کننده اینترنت می تواند هر چیزی باشد مانند لپ تاپ، تبلت یا یک تلفن همراه دیگر که اینترنت ندارد. ‏


البته ممکن است بگویید با این اینترنت کند روی شبکه موبایل ایران که دیگر تتر کردن معنی نمی دهد. ما هم با شما موافقیم اما تصور کنید که در سفر نوروزی هستید و در وسط جاده نیاز فوری به اینترنت روی لپ تاپ تان دارید. در چنین مواقعی این روش بسیار مفید واقع میشود و اگر امتحان کنید با همین اینترنت کند هم میشود برخی کارهای ضروری را انجام داد. در تست هایی که ما انجام داده ایم شبکه ایرانسل سرعت بهتری را نسبت به همراه اول در حال تتر ارایه میداد. البته بهتر بودن به معنی سرعت خوب نیست و تقریبا می توانید اینترنتی مانند DialUp را تجربه کنید. سرعت متغییر است و بستگی به عوامل مختلفی دارد. مانند اینکه در چه موقعیت مکانی نسبت به ایستگاه آنتن دهی باشید، ترافیک شبکه در آن ساعت چقدر است و اینکه لنگر کشتی به کابل اینترنت اصابت کرده باشد یا نه. ‏





:: بازدید از این مطلب : 2941
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی فیضی


Data Center چيست؟ (2)

ضرورت راه‌اندازي Data Center در ايران

 

شركت‌هاي ايراني از روش‌هاي متفاوتي براي راه‌اندازي سايت‌هاي خود استفاده مي‌كنند. برخي از امكانات ISP هاي داخلي استفاده مي‌كنند. اين روش عليرغم اين كه امكان پشتيباني مناسبي را براي مدير سايت فراهم مي‌كند، اما از سوي ديگر به دليل پايين بودن پهناي باند ISP هاي ايراني و همچنين نامتقارن بودن اتصالات (پايين‌تر بودن پهناي باند ارسال نسبت به  دريافت) و همچنين بالا بودن ترافيك در برخي ساعات خاص، عملا باعث كندشدن سايت مي‌شود.
روش ديگر، استفاده از امكانات شركت‌هاي خارجي است كه به روش‌هاي مختلفي انجام مي‌پذيرد، اين روش‌ها علاوه بر بالا بردن هزينه‌ها، مشكلات خاصي را براي سايت‌هاي ايراني به وجود آورده است كه از مهمترين آنها مي توان به مسائل امنيتي اشاره كرد كه براي مدتي بزرگترين دغدغه مديران سايتهاي ايراني بود.
همه راه‌حل‌هايي كه براي راه‌اندازي سايت‌هاي ايراني مورد بررسي قرار گرفت، داراي مشكلاتي بودند. البته مشكلاتي كه در فصل قبل به آنها پرداختم، تنها مربوط به كاربران ايراني اين سرويس‌ها بود ولي راه‌حل‌هاي قبلي هزينه‌هايي را هم به شركت مخابرات به عنوان بزرگترين ارائه دهنده خدمات اينترنت در ايران وارد مي‌كند كه در بخش‌هاي بعد به آن اشاره مي‌شود.
 


:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 فروردين 1390 | نظرات ()